Velkommen til MENY kaffes hjemmeside

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.

Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler.

Vores produktsortiment omfatter i dag over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet, hvad enten der er tale om vores kaffe og te, maskinløsninger, rengøringsartikler eller serviceniveau.

Indtast venligst dit postnummer, så finder vi din nærmeste MENY forhandler til dig.

Velkommen til MENY kaffe Hovedkontor

9610 4533 - menykaffe@menykaffe.dk

fri levering
høj kvalitet
en fast leveringsdag
fuld returret og ombytning
automatisk genopfyldning og genbestilling

Mere end bare service

Når du handler hos MENY kaffe, kan du altid forvente lidt ekstra – både i form af vores gode kvalitet, men så sandelig også vores service. Vi stræber altid efter at levere en ekstraordinær service til alle vores kunder – store som små.

Vi måler vores succes i vores kunders tilfredshed
Hos MENY kaffe er det med andre ord vigtigt at du ikke blot oplever en god service fra ordre til levering, men også i tiden herefter. Når alt kommer til alt, er det netop din tilfredshed, der danner grundlaget for vores eksistens. Derfor vil du altid opleve, at vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, så vi sammen kan finde den løsning, der er den helt rigtige for dig.

Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på. Løber du en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er altid at kunne tilbyde kunderne en god kop kaffe – det er trods alt ofte med den gode kop kaffe, at et nyt og godt samarbejde begynder.

Vi gi’r dig flere gode grunde til at vælge os som servicepartner!


Dine varer stilles på anvist plads ved levering

For at gøre din hverdag lettere, tilbyder vi at sætte dine varer på plads for dig. Naturligvis med de nyeste varer bagerst, så de varer med den korteste holdbarheden står forrest, klar til brug.

Ombytningsret
Står du selv for bestillingen af jeres varer og kommer du til at bestille det forkerte, tilbyder vi altid at tage uåbnede varer retur ved næste levering.

Lokal og lige i nærheden
Med 16 forhandlere, fordelt over hele Danmark, er vi altid tæt på dig.

MENY kaffe produceres på et af Danmarks førende kafferisterier
Kvaliteten er altid i højsædet hos MENY kaffe og vi stiller ligeså store krav til både leverandører og samarbejdspartnere, så du som kunde, altid er garanteret en både høj og ensartet kvalitet.

En fast leveringsdag
Fleksibilitet er en stor del af vores hverdag og når du bliver kunde hos os, finder vi sammen den leveringsdag, der passer bedst ind i din hverdag.

Vareprøver fra vores sortiment
Hos MENY kaffe sætter vi stor pris på et godt forhold til vores kunder. Derfor kan vi godt finde på at efterlade en lille overraskelse sammen med de bestilte varer. Det kan være alt fra vareprøver af vores nyheder til lidt lækkert til kaffen.

Automatisk genbestilling og levering
Det skal være nemt at være kunde hos os. Derfor kan du let og enkelt foretage en genbestilling af dine varer. Vi tilbyder også at foretage bestillingen for dig, for alle eller enkelte af jeres faste varer. Herved slipper du for at holde styr på hvad I mangler, så du kan nøjes med at koncentrere dig om de ting, der tjener din virksomhed bedst.

Personlig kontakt fra bestilling til levering
Du vil som kunde hos MENY kaffe altid opleve den personlige kontakt og ofte vil du opleve at det er indehaveren selv, der kommer forbi med jeres varer.

Totalleverandør af kvalitetsprodukter til virksomheder, kontorer, caféer osv.
Vi er kendte for vores gode kaffe, men som vi skriver, så kan vi meget mere. Vores produktsortiment er igennem de sidste 10 år blevet udbygget til at omfatte over 2.500 varenumre, fordelt på vores 8 hovedkategorier. I takt hermed er vores kundekreds også blevet både større og bredere og du vil som kunde altid opleve den selvsamme gode service og MENY ånd, uanset virksomhedens størrelse eller bestillingsvolumen. Hos MENY kaffe byder vi alle velkommen – store som små.

Vi sætter en stor ære i vores kunder, store som små

Din garanti for besparelse

Vi giver dig garanti for en betydelig besparelse og meget mere...

Kædeaftale

Med 16 lokale MENY forhandlere dækker vi hele Danmark...

Kvalitetstest -og sikring

Alle vores kaffeblandinger testes gennem rejsen fra bønne til kop...

Din totalleverandør

Med over 2.500 varer og 8 kategorier dækker vi de fleste behov...

Om meny kaffe

Når du handler hos MENY kaffe kan du altid forvente lidt ekstra...

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små. Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag, har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler. Vores produktsortiment omfatter i dag over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet, hvad enten der er tale om vores kaffe og te, maskinløsninger, rengøringsartikler eller serviceniveau. Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på. Løber du en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er altid at kunne tilbyde kunderne en god kop kaffe – det er trods alt ofte.