Velkommen til MENY kaffes hjemmeside

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.

Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler.

Vores produktsortiment omfatter i dag over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet, hvad enten der er tale om vores kaffe og te, maskinløsninger, rengøringsartikler eller serviceniveau.

Indtast venligst dit postnummer, så finder vi din nærmeste MENY forhandler til dig.

Velkommen til MENY kaffe Hovedkontor

9610 4533 - menykaffe@menykaffe.dk

fri levering
høj kvalitet
en fast leveringsdag
fuld returret og ombytning
automatisk genopfyldning og genbestilling

Det siger vores kunder om os

Samarbejdet med MENY kaffe er en stor succes! Når vi har det mindste bøvl med én af vores automater ordner MENY kaffe det altid lynhurtigt. Så joker vi lidt med, at vi sikkert ikke har fået rengjort automaten ordentligt og så får vi os et godt grin over det. Deres gode humør smitter altid af..

Lars, Frederikshavn Forsyning, kunde i 3 år hos MENY kaffe Frederikshavn

Serviceniveauet er helt fortræffeligt! Vi stod en fredag eftermiddag og skulle bruge 6 kaffeautomater til et arrangement den efterfølgende lørdag. MENY kaffe var blot ét opkald væk og stod straks klar til at yde assistance. Lørdag morgen fik vi leveret 6 kaffeautomater af en smilende og imødekommende medarbejder. Det tør siges at være service!..

Tenna, FDM-Jyllandsringen, kunde i 8 år hos MENY kaffe Herning

Begreberne kvalitet og service er i højsædet hos MENY kaffe Holstebro, hvad enten der er tale om kaffe, te, automater eller diverse artikler er der altid hurtig hjælp at hente. Vi føler os i gode hænder og vores behov bliver altid imødekommet, hvilket er en nødvendighed for at lette en travl hverdag..

Helle, Nilfisk-Egholm, kunde i 8 år hos MENY kaffe Holstebro

I en virksomhed som vores er samarbejde et centralt nøgleord. Vi afholder en del forskellige arrangementer, hvor hurtig levering er en forudsætning. I vores samarbejde med MENY kaffe efterleves dette til fulde og tilmed altid med et smil på læben..

Bente, ProFlora, kunde i 5 år hos MENY kaffe Kolding

Se flere udtalelser

Vi sætter en stor ære i vores kunder, store som små

Din garanti for besparelse

Vi giver dig garanti for en betydelig besparelse og meget mere...

Kædeaftale

Med 16 lokale MENY forhandlere dækker vi hele Danmark...

Kvalitetstest -og sikring

Alle vores kaffeblandinger testes gennem rejsen fra bønne til kop...

Din totalleverandør

Med over 2.500 varer og 8 kategorier dækker vi de fleste behov...

Om meny kaffe

Når du handler hos MENY kaffe kan du altid forvente lidt ekstra...

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små. Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag, har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler. Vores produktsortiment omfatter i dag over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet, hvad enten der er tale om vores kaffe og te, maskinløsninger, rengøringsartikler eller serviceniveau. Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på. Løber du en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er altid at kunne tilbyde kunderne en god kop kaffe – det er trods alt ofte.