Velkommen til MENY kaffes hjemmeside

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.

Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler.

Vores produktsortiment omfatter i dag over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet, hvad enten der er tale om vores kaffe og te, maskinløsninger, rengøringsartikler eller serviceniveau.

Indtast venligst dit postnummer, så finder vi din nærmeste MENY forhandler til dig.

Velkommen til MENY kaffe Hovedkontor

9610 4533 - menykaffe@menykaffe.dk

fri levering
høj kvalitet
en fast leveringsdag
fuld returret og ombytning
automatisk genopfyldning og genbestilling

Kædeaftaler – en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder, kæder og storkunder.

MENY kaffe dækker hele Danmark med 16 lokale MENY forhandlere – der hver især sikrer en stærk lokal tilstedeværelse og forankring. Med kædekontoret som bindeled kan vi tilbyde kæder og storkunder en lang række fordele:

Én aftale

Sammen udarbejder vi en overordnet samhandelsaftale, som tilgodeser alle afdelinger, uanset hvor de er placeret i landet. Hver afdeling bliver serviceret af den lokale MENY forhandler, for at skabe en solid lokal kontakt.

Én kontaktperson

Det er kædechefen fra MENY kaffe, som varetager den samlede aftale med jer. Det gør hverdagen meget lettere og sikrer, at jeres behov og ønsker bliver efterlevet.

Innovative løsninger

Vi holder hele tiden ajour med den tekniske, lovgivnings- og miljømæssige udviklingen og holder jer løbende orienteret om spændende og interessante nyheder.

Lokal eller global fakturering

Vi kan fakturere samlet eller lokalt til hver afdeling. Vi kan tilbyde elektronisk fakturering og er åbne overfor særlige krav og ønsker.

Kontakt kædechef Morten Petersen for at høre nærmere om hvordan MENY kaffe kan tilbyde jer et spændende samarbejde.

FRIKA AmbA / MENY kaffe hovedkontor
Strømmen 6, 9400 Nørresundby

Tlf.: 9610 4533
Mail: kd.effakynem@effakynem

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi sætter en stor ære i vores kunder, store som små

Din garanti for besparelse

Vi giver dig garanti for en betydelig besparelse og meget mere...

Kædeaftale

Med 16 lokale MENY forhandlere dækker vi hele Danmark...

Kvalitetstest -og sikring

Alle vores kaffeblandinger testes gennem rejsen fra bønne til kop...

Din totalleverandør

Med over 2.500 varer og 8 kategorier dækker vi de fleste behov...

Om meny kaffe

Når du handler hos MENY kaffe kan du altid forvente lidt ekstra...

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små. Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag, har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler. Vores produktsortiment omfatter i dag over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet, hvad enten der er tale om vores kaffe og te, maskinløsninger, rengøringsartikler eller serviceniveau. Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på. Løber du en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er altid at kunne tilbyde kunderne en god kop kaffe – det er trods alt ofte.