MENY Kaffe logo Velkommen til vores hjemmeside

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.

Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på. Løber du en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal.

Indtast venligst dit postnummer, så finder vi din lokale MENY forhandler.

Meny blomst

Mere end bare SERVICE

Når du handler hos MENY kaffe kan du altid forvente lidt ekstra – både i form af vores gode kvalitet, men så sandelig også vores service. Vi stræber altid efter at levere en ekstraordinær service til alle vores kunder – store som små.

Vi måler vores succes i vores kunders tilfredshed
Hos MENY kaffe er det med andre ord vigtigt at du ikke blot oplever en god service fra ordre til levering, men også i tiden herefter. Når alt kommer til alt, er det netop din tilfredshed der danner grundlaget for vores eksistens. Derfor vil du altid opleve, at vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, så vi sammen kan finde den løsning, der er den helt rigtige for dig.

Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på. Løber du en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er altid at kunne tilbyde kunderne en god kop kaffe – det er trods alt ofte med den gode kop kaffe, at et nyt og godt samarbejde begynder.

Vi gi’r dig flere gode grunde til at vælge os som servicepartner!

Dine varer stilles på anvist plads ved levering
For at gøre din hverdag lettere, tilbyder vi at sætte dine varer på plads for dig. Naturligvis med de nyeste varer bagerst, så de varer med den korteste holdbarheden står forrest, klar til brug.

Ombytningsret
Står du selv for bestillingen af jeres varer og kommer du til at bestille det forkerte, tilbyder vi altid at tage uåbnede varer retur ved næste levering.

Lokal og lige i nærheden
Med 16 forhandlere, fordelt over hele Danmark, er vi altid tæt på dig.

MENY kaffe produceres på et af Danmarks førende kafferisterier
Kvaliteten er altid i højsædet hos MENY kaffe og vi stiller ligeså store krav til både leverandører og samarbejdspartnere, så du som kunde, altid er garanteret en både høj og ensartet kvalitet.

En fast leveringsdag
Fleksibilitet er en stor del af vores hverdag og når du bliver kunde hos os, finder vi sammen den leveringsdag, der passer bedst ind i din hverdag.

Vareprøver fra vores sortiment
Hos MENY kaffe sætter vi stor pris på et godt forhold til vores kunder. Derfor kan vi godt finde på at efterlade en lille overraskelse sammen med de bestilte varer. Det kan være alt fra vareprøver på vores nyheder til lidt lækkert til kaffen.

Automatisk genbestilling og levering
Det skal være nemt at være kunde hos os. Derfor kan du let og enkelt foretage en genbestillng af dine varer. Vi tilbyder også at foretage bestillingen for dig, for alle eller enkelte af jeres faste varer. Herved slipper du for at holde styr på hvad I mangler, så du kan nøjes med at koncentrere dig om de ting, der tjener din virksomhed bedst.

Personlig kontakt fra bestilling til levering
Du vil som kunde hos MENY kaffe altid opleve den personlige kontakt og ofte vil du opleve at det er indehaveren selv, der kommer forbi med jeres varer.

Totalleverandør af kvalitetsprodukter til virksomheder, kontorer, caféer osv.
Vi er kendte for vores gode kaffe, men som vi skriver, så kan vi meget mere. Vores produktsortiment er igennem de sidste 10 år blevet udbygget til at omfatte over 2.500 varenumre, fordelt på vores 8 hovedkategorier. I takt hermed er vores kundekreds også blevet både større og bredere og du vil som kunde altid opleve den selvsamme gode service og MENY ånd, uanset virksomhedens størrelse eller bestillingsvolumen. Hos MENY kaffe byder vi alle velkommen – store som små.

MENY Kaffe Hovedkontor – Strømmen 6 - 9400 Nørresundby – Tlf. 9610 4533 – Fax – kd.effakynem@effakynem
Kaffebønner