MENY Kaffe logo Velkommen til vores hjemmeside

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.

Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på. Løber du en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal.

Indtast venligst dit postnummer, så finder vi din lokale MENY forhandler.

Meny blomst

MENY kaffe og LIONS bekæmper mæslinger i fællesskab

MENY kaffe donerer mæslingevacciner i samarbejde med lokale Lions-klubber

Hver dag dør 335 børn i verden af mæslinger og et endnu større antal får svære følgeskader som tab af hørelse, synsnedsættelse og hjerneskader.

One Shot One Life
MENY kaffe har lavet en særlig Lions-kaffe, som de lokale Lions-klubber kan købe. For hver solgt pose donerer MENY kaffe en mæslingevaccine til Lions Mæslinge Projekt ”One Shot One Life”, der skal dæmme op for den ekstremt smitsomme sygdom.

MENY Kaffe har gennem mange år støttet flere forskellige organisationer, såsom Hospitalsklovnene og Kræftens Bekæmpelse, ligesom MENY forhandlere ofte bakker op om lokale godgørende formål. Samarbejdet med Lions er en spændende mulighed for at bruge MENY kaffes ekspertise og sortiment som en del af et projekt, hvor pengene går til et godt formål.

Hver pose betyder 2 vacciner
Lions samarbejder med to udenlandske fonde, Bill & Melinda Gates Foundation og UKaid, der fordobler donationerne. På den måde betyder hver pose, at to børn kan blive vaccineret mod mæslinger. Målet på verdensplan er at vaccinere 20 millioner børn og give dem chancen for at leve et liv i sundhed.

MENY Kaffe Hovedkontor – Strømmen 6 - 9400 Nørresundby – Tlf. 9610 4533 – Fax – kd.effakynem@effakynem
Kaffebønner