MENY Kaffe logo Velkommen til vores hjemmeside

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.

Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på. Løber du en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal.

Indtast venligst dit postnummer, så finder vi din lokale MENY forhandler.

Meny blomst

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder - kæder og storkunder

MENY kaffe dækker hele Danmark med 16 lokale MENY forhandlere – der hver især sikrer en stærk lokal tilstedeværelse og forankring. Med kædekontoret som bindeled kan vi tilbyde kæder og storkunder en lang række fordele:

 

Én aftale

Sammen  udarbejder  vi en  overordnet samhandelsaftale, som tilgodeser alle afdelinger, uanset hvor de er placeret  i landet. Hver afdeling bliver serviceret af den lokale MENY forhandler, for at skabe en solid lokal kontakt.

Én kontaktperson

Det er kædechefen fra MENY kaffe, som varetager den samlede  aftale med jer. Det gør hverdagen meget lettere og sikrer, at jeres behov og ønsker bliver efterlevet.

 

Innovative løsninger

Vi holder hele tiden ajour med den tekniske, lovgivnings-  og miljømæssige udviklingen og holder jer løbende orienteret om spændende og interessante  nyheder.

Lokal eller global fakturering

Vi kan fakturere samlet eller lokalt til hver afdeling. Vi kan  tilbyde elektronisk fakturering og  er åbne overfor særlige krav og ønsker.

 

Kontakt kædechef Morten Petersen for at høre nærmere om
hvordan MENY kaffe kan tilbyde jer et spændende samarbejde.

 

FRIKA AmbA / MENY kaffe hovedkontor
Strømmen 6, 9400 Nørresundby

Tlf.: 9610 4533
Mail: kd.effakynem@effakynem

Vi ser frem til at høre fra dig

Meny blomst
MENY Kaffe Hovedkontor – Strømmen 6 - 9400 Nørresundby – Tlf. 9610 4533 – Fax – kd.effakynem@effakynem
Kaffebønner